MINIFESTIVAL

Endags sykkelfestival for minier

Lørdag 17. August inviterer vi til minifestival på Oppdal sykkelarena!

Minifestivalen handler om å ha det gøy på sykkelen, og alle barn mellom 4 og 14 år er velkommen til å delta.

Denne formiddagen vil syklister fra Oppdal Sykkelklubb ta med seg de barna som ønsker det for å sykle slytstier rundt i sykkelarenaen. Det vil være høyt fokus på sykkelglede og sykkellek, og vi vil muligens i løpet av dagen få se flere minisyklister delta i et hopp-show!

Alle deltakere vil også få servert frukt, grillpølse og saft under arrangementet.

oppdalsykkelfestival: jente som sykler på sti på oppdal sykkelarena. hun sykler på en gul sykkel, har rosa hjelm og knebeskyttere.
oppdalsykkelfestival: jente som deltar på minifestival står på oppdal sykkelfestival sammen med mammaen sin. Hun har gul sykkel, rosa hjelm og knebeskyttere.
oppdalsykkelfestival: jente som sykler på sti på oppdal sykkelarena. hun sykler på en gul sykkel, har rosa hjelm og knebeskyttere.

Viktig å sjekke før mini deltar på årets festival:

Mini må ha egen sykkel og det er påbudt med hjelm. Det kan også være lurt å sjekke at kjede og bremser er i orden. De minste barna må delta sammen med en foresatt og de eldre barna må komme i følge med en foresatt eller ha en foresatt tilstede under hele arrangementet. Foresatte har det fulle og hele ansvaret for sine minier, og arrangører fraskriver seg alt ansvar i tilfelle skader eller andre uhell skulle oppstå.

 

Alle som ønsker å delta på minifestival må melde seg på og skrive under på ansvarserklæring.  

Mer info om påmelding kommer!!